Dodeljene nagrade za fotokonkurs "Prva kafe kuvarica Srbije"

10.10.2014 | Novi Sad

Proteklih dana, regionalni menadžeri OMcafe proputovali su skoro celu Srbiju kako bi podelili nagrade dobitnicama nagradnog fotkonkursa "Prva kafe kuvarica Srbije".

Zadatak za učesnike fotokonkursa je bio da u okviru posebne aplikacije na našoj Fejsbuk stranici (www.facebook.com/omcafekafa) pošalju fotografije na kojima se vidi njihova OMiljena kafe kuvarica u akciji kuvanja kafe. Pristigao je veliki broj fotografija, a sami naši fanovi su svojim glasovima odabrali šest finalista. Nakon toga, tim OMcafe je od tih finalista proglasio najbolju fotografiju kao i ostale nagrađene.

Prva nagrada - količina kafe u težini pobednika, otišla je u Niš, a srećna dobitnica je Ivana Sarač!
Ivana nas je dočekala sa osmehom i skuvanom kaficom, naravno! Osmeh je bio prisutan i na licima Ivaninih komšija sa kojima svakodnevno uživa u onim Običnim Momentima koje može da podari srk dobre, domaće kafe.

Dobitnice druge i treće nagrade, paketa proizvoda OMcafe, su Jovana Cvetković iz Svilajnca i Dragica Menković iz Resnika.
Nagradu za četvrto, peto i šesto mesto - Premium poklon paket, dobile su Ana Petković i Srbijanka Nikolić iz Zaječara, i Katarina Mijončić iz Kraljeva.

Pobedničke fotografije i sve ostale pristigle na Fotokonkurs možete da pogledate ovde.


Ostale vesti

OMCAFE Facebook OMCAFE Twitter OMCAFE YouTube