O namaO NAMA

Ima toliko toga da se otkrije u svetu kafe. A svako pakovanje OMCAFÉ vam otkriva deo tog misterioznog i dalekog sveta.

Šta nas čini tako posebnim?

U potrazi za najboljim vrstama kafa, stručnjaci iz naše firme obiđu gotovo celi svet. Oni posećuju pojedinačne uzgajivače sirove kafe i grade dugoročne, kao i  lične odnose sa njima.

Odlični klimatski uslovi za uzgoj kafe, kao i duga tradicija kultivisanja ove biljke, opredelili su nas za plantaže i pojedinačne uzgajivače sirove kafe iz visokih predela pojasa Ekvatora.
Da bi se izabrale najbolje vrste sirove kafe, naši eksperti degustiraju svake godine preko 400 probnih prženja.

Kafa koju uvozimo i način na koji je pržimo, su neodvojivo povezani jedno sa drugim.

Da bi iz naših najkvalitetnijih zelenih zrna kafe izmamili celokupan spektar aroma, razvili smo poseban način mlevenja i prženja, a koji i dalje usavršavamo. Ovaj proces traje već od ranih devedesetih godina prošlog veka, kada je ujedno i osnovana OMCAFÉ.

Naša  oprema, poslednja reč tehnologije na ovom polju, nam omogućava da u kontinuitetu održavamo visok i ujednačen nivo prženja i mlevenja, kao i da posebnim načinom pakovanja sačuvamo sve one opojne arome koje vam isporučujemo u svakom pakovanju OMCAFÉ.

Poslednju reč na kraju daju naši eksperti za kvalitet koji, uz naše cenjene kupce, određuju kakav će biti ukus naše i vaše kafe.

Pozivamo vas da probate i uživate u našim izuzetnim vrstama kafe jer je svaka šoljica OMCAFÉ još jedan "Izgovor za razgovor".

posebnoŠTA NAS ČINI POSEBNIM

posebno

Kvalitet

Pažljivo birana najbolja zrna kafe sa plantaža iz celog sveta, poseban način prženja, mlevenja i pakovanja kafe garantuju visok i stalan kvalitet naših proizvoda

posebno

Asortiman proizvoda

Bogat i raznolik asortiman proizvoda kao rezultat zadovoljavanja potreba naših potrošača

posebno

Poverenje potrošača

Konstantan i stabilan rast prodaje, direktni susreti i više od 10 000 članova u našem Klubu prijatelja govore o poverenju naših potrošača

posebno

Regionalna pokrivenost

Zastupljenošću na tržištima Srbije, BiH, a uskoro i na tržištu Crne Gore i Makedonije OMCAFÉ postaje jedan od lidera u regionu

downloadOMCAFÉ Download sekcija

OMCAFE Facebook OMCAFE Twitter OMCAFE YouTube